maanantai 15. tammikuuta 2018

Tiedote 1/2018

Hei!

KoKoEspoon vuosikokous pidetään torstaina 22.3.2018 klo 18:00 Espoon keskuksen kirjastossa, Entresse-neuvotteluhuoneessa (os. Siltakatu 11). Paikalle toivotaan edustusta jokaisesta espoolaisesta vanhempainyhdistyksestä!


  • KoKoEspoon hallitukseen tarvitaan tänäkin vuonna uusia jäseniä vaikuttamaan kodin ja koulun yhteistyöhön liittyvissä asioissa Espoon kaupungin tasolla. Viime vuonna osallistuimme mm. Pääkaupunkiseudun LAPE varhaiskasvatus, koulu, oppilaitos – ryhmän toimintaan. Tällä hetkellä kouluverkostot ja koulujen sisäilma-asiat kiinnostavat vanhempia ja vanhempainyhdistyksiä. 
  • KoKoEspoon asema on nyt tunnustettu sekä virkamiesten että päättäjien taholta. KoKoEspoo käy säännöllisesti tapaamassa Espoon kaupungin sivistys- ja koulutoimen johtoa. Tarvitsemme hallitukseen vahvistusta ylläpitämään ja rakentamaan yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa mm. 
    • sisäilma-asioissa 
    • kouluverkostoasioissa 
    • uden ops:n kokemuksien kartoitus vanhempien näkökulmasta
    • lukioasiat: lukiopaikkojen määrä 
    • päiväkotien vanhempainyhdistykset o aluetoiminnan mahdollisuuksien luominen 
  • KoKoEspoo on tehnyt yhteistyötä myös muiden alueyhdistysten (Helvary ja Vanvary) kanssa esim. kannattamalla maksutonta koululiikenteen kokeilua Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. 
  • Suomen Vanhempainliiton toiminnassa olemme vahvasti mukana: Suomen vanhempainliiton liittokokouksessa 25.11.2017 valittiin uusi johtokunta. KoKoEspoo Ryn hallituksen jäsen Karita Nurmela valittiin varajäseneksi kaudelle 2018 – 2019. KoKoEspoo ry:llä on nyt vahva edustus Suomen Vanhempainliiton johtokunnassa, sillä kolme KoKoEspoo ry:n hallituksen jäsentä Sari Kauppinen-Hankaa, Nina Rudanko ja Karita Nurmela ovat vaikuttamassa tällä kaudella. 

Tavoitteenamme on olla merkittävä vaikutuskanava. Siihen tarvitaan jokaisen espoolaisen vanhempainyhdistyksen panostusta. Nähdään vuosikokouksessa 22.3. klo 18 – tervetuloa mukaan!

KoKoEspoo ry:n hallitus
Puheenjohtaja Sari Kauppinen-Hankaa
Varapuheenjohtaja Riikka Mäki-Ontto
Sihteeri Marianne Nikander
Rahastonhoitaja Karita Nurmela
Viestintävastaava Anna-Kaisa Valakari
Elina Ljungberg
Nina Rudanko
Virpi Hänninen
Annette Elfving
Kaisa Pikkarainen