sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Tiedote 4/2019

KoKoEspoo uusin tuulin kohti syksyä – seuraava KoKo-ilta 1.10.

Koulujen startatessa myös KoKoEspoon syksy käynnistyy. Merkitse jo kalenteriin seuraavan kaikille vanhempaintoimijoille avoimen KoKo-illan ajankohta 1.10. Saat pian tarkemman kutsun tilaisuuteen. Syksyn verkostoitumistapaamisessa pohditaan mm. yhdistyksen vaikuttamista ja hallintoa.  


KoKoEspoo mukana Osanin edustajien vierailulla KoKoEspoo vastasi myöntävästi Espoon Sivistystoimen johtaja Harri Rinta-ahon kutsuun tulla esittelemään toimintaansa Espoon ystävyyskaupungin Osanin kaupunginjohtajalle ja muulle edustukselle. Vieraat olivat kiinnostuneita suomalaisesta kodin ja koulun yhteistyöstä sekä vanhempien kuulemisesta Espoon kaupungin päätöksenteossa. Erityistä kiinnostusta herätti Kaikki ihan kaikki -keskustelumalli, jota KoKoEspoo on ollut mukana kehittämässä. Mallissa pyritään vahvistamaan koulun henkilökunnan ja kotien välistä vuoropuhelua. Tapaamisen jälkeen osanilaiset ja KoKoEspoon edustajat tapasivat kaupungin Yhdessä-festareilla Leppävaarassa.


Koulun sisäilma mietityttää – tervetuloa mukaan pk-seudun yhteiseen sisäilmaverkostoon

Koulujen sisäilma on yksi keskeisimpiä vanhempainyhdistyksiä huolestuttavia ja työllistäviä asioita. Pääkaupunkiseudun vanhempaintoimijat tapasivat ensimmäistä kertaa kesäkuussa yhteisen asian äärellä Helsingin kuntavanhempainyhdistyksen Helvaryn koollekutsumana. Tapaamisessa sovittiin yhteisten tapaamisten jatkamisesta. Tavoitteena on jakaa paitsi vertaistukea, myös hyviä vaikuttamisen käytäntöjä. Seuraava tapaaminen on 19.9. Oodissa klo 17. Myös KoKoEspoon jäsenyhdistysten toimijat ovat lämpimästi tervetulleita tapaamiseen! Lisätietoja voit kysellä KoKoEspoon hallitukselta info@kokoespoo.fi