tiistai 6. marraskuuta 2018

10-vuotisjuhlaseminaari Klobbelnissa

Klobbenilla 6.11. järjestettyyn tilaisuuteen osallistui yli 30 Espoon koulusta vanhempainyhdistyksiä, sekä rehtoreita, opettajia, erityisopettajia, kouluavustajia, koulukuraattoreja, ja myös Suomen Vanhempainliiton, Aseman Lapset ry:n, Vanvaryn ja Espoon sivistystoimen lukiolinjan ja perusopetuslinjan edustajia! Lämmin kiitos kaikille osallistuneille.


Ohjelman alkuun nostimme maljan ja KoKoEspoon puheenjohtaja Karita Nurmela käynnisti tilaisuuden tervetuliaispuheella. Sen jälkeen muistelimme KoKoEspoon puheenjohtajien Tuula Purhosen, Outi Suortin ja Susanna Lehden johdolla, miten KoKoEspoo ry syntyi ja mitä on tapahtunut 10 vuoden varrella.
Ennen Ben Furmanin esitystä varapuheenjohtaja Virpi Hänninen johdatti tärkeään aiheeseen, kodin ja koulun onnellisuuden merkitykseen. Juhlapuhuja Ben Furman esitteli erilaisia menestyneitä toimintamalleja ja menetelmiä, mm. Kannustusryhmämenetelmän ja Taitava-luokka -projektin koulukiusaamisen ehkäisemiseksi ja lopettamiseksi.

Ohessa linkki Ben Furmanin esitykseen: Benin esitys ja voitte olla häneen yhteydessä esim. hänen nettisivujen välityksellä http://www.benfurman.com/


Esityksen jälkeen  keskusteltiin luennosta ja verkostoiduttiin Heidi Ristolaisen ja Kaisa Pikkaraisen avustuksella. Tilaisuudessa esiteltiin myös uusi logo, jonka on suunnitellut viestinnästä vastaava Pirjo Kajastila. Benin kutsui tilaisuuteen hallituksen varainhoitaja Elina Ljungberg. Elinan kehittämä idea juhlaseminaarille oli kaiken suunnittelun lähtökohta ja jonka pohjalta tilaisuus syntyi. Tarjoilujen suunnittelua ja järjestelyjä organisoi Annette Elfving, joka on yksi KoKoEspoo ry:n perustajajäsenistä.

KoKoEspoo ry kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa kaikki mukaan KoKo-iltaan 16.1.2019