keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Kokon ehdokas vanhempainliiton johtokuntaan on Karita Nurmela

Suomen Vanhempainliitto ry, Finlands Föräldraförbund rf:n sääntömääräinen liittokokous pidetään lauantaina 16.11.2019 klo 10.00 Allianssi-talolla. Lue lisää liittokokouksesta.  

Jos yhdistyksenne ei pääse paikalle, mutta haluaa kuitenkin tukea ehdokastamme, voi meille antaa valtakirjan. Ole meihin yhteydessä mail@kokoespoo.fi.


Kokon oma ehdokas  vanhempainliiton johtokuntaan on hallituksemme jäsen Karita Nurmela.

Karita kertoo itsestäään:
Olen vy-aktiivi vuodesta 2007 alkaen. Osaamista minulla on mm. didaktikon työstä yliopistossa, vanhempainyhdistyksien hallitustyöskentelystä ala- ja yläasteella sekä kuntatason yhdistyksessä ja koulun johtokunnassa sekä Suomen Vanhempainliiton johtokunnassa. 

Nyt hoidan itslearning Oy:ssä markkinointia, viestintää ja inside sales -tehtäviä. Verkostoni liittyvät edellä mainittujen organisaatioiden verkostoihin. Työni puolesta verkostoni liittyvät mm. kuntien sivistystoimiin.

Alun perin minua lähimpänä on ollut yhteistyöverkoston kehittäminen ja Espoon alueyhdistyksen profiilin miettiminen ja siihen Suomen Vanhempainliiton tuen saaminen.

Tärkeänä asiana näen vanhempien äänen ja mielipiteiden esiin saamisen kuntatasolla ja siihen toimintaan menetelmien kehittämisen. Sitä asiaa olen saanut olla mukana miettimässä jo nyt KoKoEspoo ry:ssä.