tiistai 5. marraskuuta 2019

Tiedote 5/2019

Joulukuun yhteisen KoKo-illan 3.12. aiheena on viestintä. Tule hakemaan yhdistyksen parhaat viestintävinkit Noon Viestintä Oy:n Noora Jokiselta!
Kaipaako yhdistyksesi viestintä ryhdistystä? Onko viestinnän kohderyhmän ja sanoman valinta vaikeaa? Tervetuloa mukaan Espoon vanhempainyhdistystoimijoiden yhteiseen KoKo-iltaan Sellon kirjastoon 3.12. klo18-20. Illan kouluttajana toimii järjestöalan viestinnän asiantuntija, Noon Viestintä oy:n toimitusjohtaja Noora Jokinen. Nooralla on vuosien kokemusyhdistysten viestinnän kehittämisestä. Samalla tapaat muita alueenvanhempainyhdistystoimijoita. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään 30.11. mail@kokoespoo.fi


KoKoEspoo kutsuttiin pääkaupunkiseudun lautakuntien yhteiseen nuorten hyvinvointi-iltaan Vantaan Heurekaan 2.10. pitämään vanhempien kommenttipuheenvuoron. Tilaisuudessa pohdittiin ns. Islannin mallin soveltumista suomalaiseen arkeen. Mallissa vanhempien ja lastenvuorovaikutusta on vahvistettu eri tavoin. KoKoEspoo seuraa keskustelua ja on siinä mukana edustamassa vanhempainyhdistyksiä ja kolmannen sektorin toimijoita.

Suomen Vanhempainliiton liittokokous pidetään 16.11. Tule paikalle verkostoitumaan ja vaikuttamaan liiton päätöksiin. Uudeksi johtokunnan edustajaksi on ehdolla KoKoEspoosta ja Lintumetsän yläkoulun vy:stä Karita Nurmela. Karita on ainut espoolainen ehdokas tänää vuonna. Jos et pääse paikalle äänestämään Karitaa, niin voit toimittaa meille valtakirjan. Liittokokousmateriaalit löydät täältä.

Huomasitko, että KoKoEspoon nettisivut ovat uudistuneet? Tutustu uusiin sivuihin täältä. Viestimme mielellämme sivuilla Espoon vanhempainyhdistysten kuulumisista. Jos teillä on kiinnostavia tapahtumia tai muuta ajankohtaista, niin kerro siitä meille. Teemme pieniä juttuja jäsenyhdistyksien toiminnasta sivuille. Samalla saamme välitettyä hyviä toimintamalleja kaupungin sisällä.