sunnuntai 10. lokakuuta 2021

KOKOESPOO RY:N TIEDOTE 01/2021

KoKoEspoo uusin tuulin kohti normaalia

Kuten moni jäsenyhdistyksin  KoKo on kamppailut toiminnan toteuttamisen kanssa koronarajoituksien sallimissa rajoissa.  Hallitus on kokoontunut etäyhteyksin ja Podcast- koulutuskin saatiin pidettyä etänä. Sujui yllättävän hyvin.

Vuosikokous pidettiin elokuussa etänä . Yhdistys sai uuden hallituksen, joka järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessa seuraavalla lailla.

Puheenjohtaja Maikku Sarvas
Varapuheenjohtaja Heidi Ristolainen
Sihteeri Pirjo Kajastila
Varainhoitaja Karita Nurmela
Sisäilmatoimikunnan vastaava Anni Järvenpää


Koko mukana vanhempainliiton sparrauksessa

Pitkän hiljaisen kauden jälkeen pääsimme hakemaan vauhtia toimintaan vanhempainliiton avustuksella. KoKo on mukana vanhempainliiton yhdistyksilleen tarjoamssa sparrauksessa. Olemmekin jo päässeet sen mukana miettimään yhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden vastaavien yhdistysten kanssa Vanvary ja Helvary. Vantaalta tuli ajatus että mekin virallistaisimme kaupungin kanssa ihan paperille yhteisen toimintatapamme.


Vanhempainliiton johtokunnan vaalit

Koko valitsi ehdokkaaseen vanhempainliiton johtokunnan vaaleihin Anni Järvenpään. Toivomme että jäsenyhdistykset mahdollisesti asettuisivat ehdokkaamme taakse ja Espoolainen edustus vanhempainliiton hallituksessa säilyisi. Kerromme mielellämme miten yhdistyksenne ääni voidaan antaa tukemaan ehdokastamme ole yhteydessä meihin esimerkiksi  mail@kokoespoo.fi


Uusi sisäilmatoimikunta

KoKo perusti uuden sisäilmatoimikunnan, jota Anni Järvenpää lähtee toteuttamaan. Aihe herättää yhä paljon keskustelu sekä toimintapyyntöjä. Katsoimme että asialle on hyvä olla omat perehtyneet ja osaavat ihmiset. Jatkossa lisää tietoa toimikunnan toiminnasta. 


Syksyn KoKo-ilta yhdessä lähinä 15.11

Kaipaamme jo toisten tapaamista ja verkostoitumista kasvotusten, joten järjestämme KoKo-illan 15.11 Entressen kirjastossa. Moni vanhempainyhdistys kaipaa varmasti uutta puhtia korona-ajan hiljaiselon jälkeen.  Illassa on verkostoitumisen lisäksi tarkoitus  esitellään sisäilmatyöryhmä ja sen toimintaa, 10 askelta kohti toimivaa kodin ja koulun yhteistyötä - työkalu ja keskustellaan Espoon koulujen säästölinjasta.  Mukana Espoon kaupungin edustaja sekä vanhempianliiton edustaja. Kutsu tulossa parin viikon sisällä.

Lukuvuosi on jo reippaasti pyörähtänyt käyntiin ja kohta pääsemme jo nauttimaan syyslomasta.

Syysterveisin

KoKoEspoo ry